Zomerrooster te downloaden

De tijd gaat snel en voor je het weet staat de zomervakantie weer voor je neus. Hiermee ook het vakantie rooster welke we gaan draaien van 22 juli tm 1 september. Als je op de oranje button klikt download hier je lesrooster, krijg je het zomerrooster. Voor iedereen die met vakantie gaat, alvast een prettige vakantie en thuisblijvers kom lekker sporten!!!

NIEUW, BODYSHAPE

Kom lekker 3 kwartier aan je lijf werken. Met heerlijke muziek en een fantastische workout. Vanaf vandaag op maandag om 19:00 uur.

 

Op koningsdag gesloten!!!

WOENSDAG: 19:00 UUR BODYPUMP / 20:00 UUR BOKSEN (op inschrijving)

DONDERDAG: 20:00 UUR BODYCOMBAT  / 20:30 CORE-TRAINING

VRIJDAG: GEOPEND IN DE AVOND VAN 16:30 – 19:00 UUR

 

Let op geen Tone!

 

Vanaf heden zal er geen Les mills Tone meer gegeven worden. Voor de deelnemers die gebruik maakten van deze les is het spijtig maar vanwege te weinig deelnemers hebben we toch moeten besluiten om de les definitief te stoppen. Je kan om 19:00 uur wel deelnemen aan Zumba of om 19:30 uur met de RPM XXL!!! Er komt wel een les terug, daarover vrijdag meer…

Kerstrooster 2018

Over 2 weken is het zover, de kerst!! Daarop gevolgd door de jaarwisseling. Doordat deze dagen doordeweeks vallen een speciaal rooster met de openingstijden en daarbij aangegeven op de dagen dat we open zijn voor welke lessen er ingeschreven moet worden.

Gebruik de volgende link om het kerstrooster te zien.

Kerstrooster 2018 website

Roosterwijziging

Met ingang van 14 november is de Bodypump op woensdag avond komen te vervallen. Er zal bekeken worden of er per 1 januari deze of een andere groepsles op dit tijdstip terug zal komen (hou FB en de website in de gaten…). Ben je fan van onze Bodypump lessen? Hier zijn de tijden van de huidige Bodypump lessen:

Maandag: 09:00 – 10:00 uur & 19:00 – 20:00 uur

Donderdag: 20:00 – 21:00 uur

Zaterdag: 09:30 – 10:30 uur

 

Deze week vervallen de Tone lessen

TONE

Wegens verdrietige privé omstandigheden kan Maud vanavond om 19.00 en vrijdag om 09.00 helaas GEEN Tone geven. De lessen komen deze week dus te vervallen.

 

 

Het zomerrooster 2018 is klaar!

In de zomer hebben we van maandag 16-07-18 t/m zondag 2-09-18 bij Sportcentrum Rinjani een zomerrooster. Veel van onze leden en onze instructeurs zijn dan op vakantie, waardoor het een stuk rustiger is in de sportschool. We maken voor een periode van 7 weken een speciaal rooster waarin we de openingstijden veranderen en een aantal lessen vervallen, zodat de lessen die we nog op het rooster hebben staan gezellig druk zijn! 

Via onderstaande link OF via de oranje knop op de pagina van ons lesrooster kunnen jullie het zomerrooster 2018 downloaden. 

Voor alle lessen op het zomerrooster hebben we een inschrijflijst. De les gaat alleen door bij minimaal 6 deelnemers, dus schrijf je op tijd in voor een les!! 

Link: Zomerrooster 2018

Avondvierdaagse

Is dat deze week al?? Nee. Volgende week Van dinsdag  5 juni t/m vrijdag 8 juni. 

Door de avondvierdaagse zijn onze groepslessen in die week in de avonden altijd aanzienlijk minder vol, vandaar dat we dit jaar met inschrijflijsten gaan werken voor deze lessen. Bij een minimum van 6 deelnemers gaat de les door en bij minder dan 6 deelnemers komt de les te vervallen.  

Wat moet je doen?
Geef deze week bij de bar/balie even door welke groepslessen je er volgende week bent. Op Facebook en op onze website zal je volgende week kunnen lezen of en welke lessen er door onvoldoende deelnemers komen te vervallen. 

Even nog voor de duidelijkheid. Het gaat dus om de groepslessen op de dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond. (De avonden waarop de Avondvierdaagse is.)  

 

Wij wensen bij deze iedereen die met de Avondvierdaagse mee gaat lopen alvast heel veel plezier en voor de mensen die niet meelopen: kom lekker sporten bij Rinjani!!