Maatregelen m.b.t. corona

Doordat er veel vragen zijn wat we gaan doen i.v.m. het coronavirus willen we hierover het volgende melden: Sportcentrum Rinjani houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en NL Actief. Er mogen niet meer dan 100 personen in een ruimte zijn. Aangezien dit nooit tegelijkertijd het geval is zullen vooralsnog alle Groepslessen doorgaan en zal het sportcentrum open zijn zoals jullie dit van ons gewent zijn.

Indien dit vanuit deze instanties wijzigt zullen wij dit opvolgen. Wij zullen alles aan de extra hygiënische maatregelen doen maar van jullie sporter vragen we ook om de volgende regels te hanteren en respecteren:

– Maak de fitnesstoestellen na gebruik schoon (uiteraard ben je ook vrij om dit voor de tijd te doen)

– Het advies van het RIVM; bij verkoudheid, lichte gezondheidsklachten (als *hoesten, kortademigheid en/of koorts) niet komen sporten

*Deze klachten kunnen het begin zijn van de COVID-19 virus. Blijf thuis om uit te zieken en anderen niet te besmetten. Bel met de huisarts als de klachten erger worden.

Om het schoonmaken van de toestellen maar ook de attributen die gebruikt worden met de groepslessen te bevorderen, zullen er overal meer sprayflesjes staan met een speciaal middel wat desinfecteert. Deze kan je voor en na de training gebruiken.De doekjes worden continue verschoont en er kan gebruik gemaakt worden van de papieren poetsrollen die op vaste plekken hangen in het sportcentrum

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *