We mogen weer!!!

We mogen weer!!!

Woensdag 24 juni kwam eindelijk het goede nieuws dat we per 1 juli de deuren van het sportcentrum weer kunnen open doen. En met veel plezier kijken we weer uit naar jullie allemaal!!

We hebben het sportcentrum volledig aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM waardoor we het veilig sporten voor iedereen kunnen garanderen. Dit betekend dat je aanwijzingen van de medewerkers van het sportcentrum moet opvolgen m.b.t. het gebruik van de faciliteiten. Het protocol wat wij hanteren is gemaakt door de branche vereniging NL-Actief. 

Het rooster wat we gaan draaien is vrijwel zoals jullie gewent zijn. Echter zal er in de periode vanaf 25 juli tot en met 16 augustus een aangepast rooster zijn i.v.m. met de vakantie van vele collega ’s en mijzelf. Dus geen zomerrooster van 62 dagen maar een verkort zomer rooster van 21 dagen. Op deze manier kan je als je thuis blijft toch meer gebruik maken van het sportcentrum. Als er in verband met de vakantie van een van onze instructeurs een rooster wijziging plaatsvind kan je dit terug lezen in de app (te downloaden via de HOME pagina).

Als je geen nieuwsbrief ontvangen hebt stuur dan een mail met in het onderwerp “nieuwsbrief”. Je mailadres wat je gebruikt moet ook bekend zijn in onze ledenadministratie anders kan je jezelf niet registreren voor de APP.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *